MAKSU

Maksuehdot

Wood Innovations Finland Oy (2684967-8) myy tuotteita verkkokaupassa yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (21222839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 7830

www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Maksaminen laskulla / osamaksulla

Voit halutessasi valita tilauksesi Collectorlaskun /-osamaksun, jolloin tuotteet toimitetaan sinulle ensin. Collector lähettää laskun tilausta seuraavana päivänä ja siinä on 45 päivää koronta maksuaikaa. Rahoitusyhtiö lisä tilaukseen oman laskutuslisänsä (3,8€). Huomioithan, että myös laskulla maksettaessa henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

 

Kysyttävää?

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

info@wiilubike.fi

0403569851

Pidätämme oikeudet muutoksiin toimitus -/ maksuehdoissa.